Portfolio webdesign - Mara van den Oetelaar
603
page-template-default,page,page-id-603,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Portfolio webdesign

Bekijk welke websites door MvdO gemaakt zijn en doe inspiratie op!

Baseline Producten

“Onze oude website was rommelig en onoverzichtelijk. We hadden precies in ons hoofd wat we wilden en Mara heeft dat perfect vertaald naar een website die overzichtelijk en zakelijk is, en uitstraalt waar wij voor staan. De samenwerking was perfect. We kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!”

 

http://baselineproducten.nl

Baseline
Basisschool De Boemerang logo

Basisschool De Boemerang Tilburg

“Na ruim 10 jaar was de website van bs De Boemerang toe aan vervanging. We zochten naar een eigentijdse website die aanspreekt.

Mara heeft een website gebouwd die ruimschoots aan onze verlangens voldoet. Een absolute meerwaarde zijn de foto’s die ze gemaakt heeft. We zijn blij met deze sprekende, eigentijdse website. Hij is handzaam en een visitekaartje voor de school.”
РDirecteur Corné van Oers

 

http://www.bsdeboemerang.nl

21st century skills NL

Een website vol met informatie over het bedrijf “21st century skills NL”. De website is makkelijk bedienbaar voor de klant, voor het plaatsen van¬†nieuwe nieuwsberichten en met doorverwijzingen naar social media. Zo staat alles in contact met elkaar en krijgt de bezoeker een goede indruk van het bedrijf!

 

http://www.21stcenturyskills.nl

21st_century_skills_logo
prikkelz_logo_gold_black_glimmend

Restaurant Prikkelz Eersel

Eigenaar Dirk Zwerts vertelt: “Er zijn weinig woorden nodig om Mara uit te leggen wat ik wil, ze is een kei in visualiseren!! Ik ben ook erg trots op onze nieuwe website, het was een schot in de roos! Nogmaals dank!”

 

http://www.restaurantprikkelz.nl